Springendallaan 22

1333 WL Almere
€375.000,- kk

1 badkamer(s)

115 m²

AANGEKOCHT

Overzicht

KIJKMOMENTEN
21 april 2022 vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur

Door de verwachte interesse voor deze woning willen wij u vragen om uitsluitend via het contactformulier op deze pagina van Funda te reageren. Makelaardij Lelystad nodigt u persoonlijk uit om de woning te bezichtigen. Wij kunnen helaas niet alle kandidaten inplannen, de overige kandidaten worden op de reserve lijst geplaatst.

INSTAPKLAAR EN GENIETEN MAAR!
Een fraaie Kwadrantwoning in de Landgoederenbuurt in een parkachtige omgeving, met een heerlijke zonnige en onderhoudsarme tuin en zeer riant dakterras! Deze schitterende woning is instapklaar en ligt in een kindvriendelijke buurt met tal van voorzieningen binnen het spreekwoordelijke handbereik, voor jong en oud! Wat te denken van het zwembad “De Vrijbuiter, het winkelcentrum DoeMere ‘om de hoek’ en kinderboerderij de Beestenbende! Maar ook de basis- en middelbare scholen en kinderopvang liggen op loop- en fietsafstand. De snelwegen A6 en A27 zijn binnen no-time bereikbaar! De keuken, het toilet, de badkamer en de bordestrap, zijn de afgelopen jaren allemaal professioneel onder handen genomen door vaklieden! Het straalt ervan af. Mogelijkheid voor 4 slaapkamers is geen enkel probleem bij deze fantastische Kwadrantwoning. Waar wacht u nog op, laat uw gegevens achter via de Funda-knop op deze pagina en ons kantoor zal met u contact opnemen voor het reserveren van uw kijkmoment! Dit gaat uiteraard op basis van de volgorde van binnenkomst.

WONEN & KOKEN
Entree met ruime hal, voorzien van luxe toilet, strak beklede bordestrap en toegang tot de tuingerichte woonkamer! Deze is voorzien van openslaande deuren naar de onderhoudsarme tuin en het ruime, separaat opgestelde houten tuinhuis. De mooie, hoge, groene hagen, zorgen voor veel privacy. De moderne, luxe witte keuken met veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur, namelijk: afzuigkap, 5 pits gasfornuis, grote oven, vaatwasser, koelkast en separate vriezer. Vanuit de keuken, bereikt u een bijkeuken waar de wasmachine en droger opgesteld zouden kunnen staan. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een strak gelegde, verlijmde grenen vloer.

SLAPEN & BADEN
Via de bordestrap komt u uit op de eerste verdieping met ruime overloop, welke toegang heeft tot de Master bedroom en de twee compactere, maar goed afgewerkte slaapkamers. De luxe betegelde badkamer is voorzien van een schitterend wastafelmeubel, heerlijk bad met stort- en handdouche en een glazenscherm. Het zwevend toilet en de designradiator dragen bij aan het luxe gevoel, wanneer u zich in deze professioneel geplaatste badkamer begeeft!

SLAPEN, BERGEN & GENIETEN
Via de bordestrap komt u op de tweede verdieping, waar u met gemak een prachtige studiokamer kunt creëren! Het hoge, oplopende plafond en de grote ramen versterken dat ruimtelijke gevoel! Tevens treft u hier een diepe kast met de CV opstelling. Via de openslaande deur komt u op het riante dakterras. Hier kunt u vele geniet momenten beleven, zowel op de dag, als in de avond!

HIGHLIGHTS
– I. V. G. is hier van toepassing (Inpakken, Verhuizen, Genieten)
– Schitterende ligging in groene omgeving
– Luxe keuken, badkamer en toilet
– Mogelijkheid voor 4 slaapkamers
– Zeer centraal gelegen!
– Energielabel A

Bieden v.a. € 375.000,- k.k.

Details

Aantal kamers
5
Prijs
€375.000,- kk
Aantal badkamers
1
Status
AANGEKOCHT
Aantal meter
115 m²

Neem contact op

Saskia Dannarag