Veilinghof 21

1442 CT Purmerend
€375.000,- kk

1 badkamer(s)

95 m²

AANGEKOCHT

Overzicht

Wonen op een prachtige centrale locatie op loopafstand van het historische centrum van Purmerend en dan toch gezellig in een woonwijk kunnen genieten?
Deze ruime eengezinswoning, gebouwd in 1987, met een moderne vergrote badkamer, 4 slaapkamers, moderne keuken uit 2019 voorzien van diverse inbouwapparatuur, een heerlijke zonnige ligging op het zuiden en een eigen parkeerplek maakt je droom werkelijkheid !
Door de centrale ligging zijn werkelijk alle voorzieningen op loopafstand te bereiken: De lidl, de Albert Heijn, de P3, het NS station, bushaltes, diverse scholen kortom wonen in een oase van rust met de voorzieningen en het hart van de bruisende stad in de nabijheid.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met toilet en meterkast, door het verkleinen van de hal is de woonkamer vergroot en daardoor is er een meer dan royale leefruimte ontstaan, met een zonnige en tuingerichte ligging en daarnaast zorgt de houtkachel voor menig sfeervol en gezellig avondje.
De moderne keuken uit 2019 aan de voorzijde van de woning is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals onder andere SMEG koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat en een combi magnetron.

1ste verdieping: vanaf de overloop heb je toegang tot 3 ruime slaapkamers voorzien van kunststof dakramen en een moderne vergrote badkamer voorzien van whirlpool, douche, wasmeubel en hangtoilet, geheel betegeld en in lichte kleurstelling.

2de verdieping: Middels een vaste trap bereik je de 2de verdieping met op de voorzolder de wasopstelling en extra bergruimte en de 4de ruime slaapkamer met dakkapel.

Bijzonderheden:
– aanvaarding in overleg
– begane grond voorzien van vloerverwarming
– energielabel A
– parkeren op eigen erf, ideaal !
– zonnige achtertuin
– stadsverwarmingsunit wordt gehuurd
– stenen berging in voortuin
– woning heeft een achterom

Details

Aantal kamers
5
Prijs
€375.000,- kk
Aantal badkamers
1
Status
AANGEKOCHT
Aantal meter
95 m²

Neem contact op

Saskia Dannarag